מקלות ארטיק אפשר להשיג בחנויות יצירה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים פירות יער עם סוכר לקבלת רוטב אחיד. יוצקים כפית ממנו לתחתית כל כוס ומקפיאים.
2
מביאים לרתיחה חלב מרוכז, חלב ורוזטה ומקררים.
3
מוסיפים יוגורט לתערובת החלב ומערבבים. יוצקים לכוסות עם רוטב פירות היער הקפוא ומקפיאים שעה. מכניסים מקלות ומקפיאים 4 שעות עד לקיפאון מוחלט.
4
לפני ההגשה טובלים את הכוסת במים חמים, כדי שכל סועד יוכל לשלוף את הגלידה.