מתכון

גלילות חצילים במילוי גבינת עזים, עגבניות ובזיליקום

תוספת מקסימה מהירה ומעודנת לארוחה חלבית או כמתאבן. קצרים בזמן? השתמשו בפרוסות חציל קלוי שקונים במעדניות

6,272 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
גלילות חצילים במילוי גבינת עזים, עגבניות לחות ובזיליקום
גלילות חצילים במילוי גבינת עזים, עגבניות לחות ובזיליקום

תוספת מקסימה מהירה ומעודנת לארוחה חלבית או כמתאבן. קצרים בזמן? השתמשו בפרוסות חציל קלוי שקונים במעדניות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים את החצילים: 

1

פורסים את החצילים לאורכם, לפרוסות בעובי אחיד של חצי ס"מ (אפשר בסכין חדה או במנדולינה). מורחים מעט שמן זית על כל פרוסה וצולים על מחבת פסים לוהטת, 2-3 דקות מכל צד. אפשר גם לקלות אותם בתנור ב 180 מעלות בערך 20 דקות. מברישים מידי פעם בשמן והופכים כשמזהיב. מצננים.

מרכיבים את המנה:

2

מניחים את פרוסות החצילים המטוגנות על משטח העבודה. מניחים בקצה כל חציל פרוסת גבינת עזים, עלה בזיליקום ושתי רצועות עגבניות לחות ומגלגלים. לפני ההגשה מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.