מתכון

גספאצ׳ו מלפפונים ירוק

גרסה ירוקה ומרעננת למרק הספרדי: מרק ירקות צונן, שאפשר להגיש גם עם גבינה בולגרית

5,635 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
גספאצ’ו מלפפונים. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
גספאצ’ו מלפפונים. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרק:

לסלט המלפפונים:

אופן ההכנה

מכינים את המרק

1

טוחנים את חומרי המרק במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק. מעבירים למקרר לשעה לפחות.

מכינים את הסלט ומגישים

2

מערבבים את חומרי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול.

3

טועמים את המרק ומתקנים תיבול. יוצקים לכוסות או קעריות, מניחים מעל סלט מלפפונים ומגישים.