מתכון

דג בקראסט פריך של חמאת קשיו ועשבים

מנת דג מרשימה עם חמאת קשיו תוצרת בית, שמאחדת ומוסיפה פריכות לכל מרכיבי הקראסט

7,403 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2010
דג בקראסט פריך של חמאת קשיו ועשבים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
דג בקראסט פריך של חמאת קשיו ועשבים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקראסט עשבי תיבול וחמאת קשיו:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

טוחנים את כל חומרי הקראסט למעט שמן זית במעבד מזון לקבלת מחית גסה.

3

מזלפים תוך כדי טחינה 3 כפות שמן זית להטמעה.

4

מניחים את הפילטים בתבנית ומניחים תלולית מהקראסט על כל פילה. משטחים מעט כדי שהקראסט יכסה את הדג.

5

צולים 8 דקות. מגישים חם.