החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסיר:
לרוטב:
אופן ההכנה
1
משרים את נתחי הדג במיץ לימון, שמן ותבלינים למשך 15 דקות. הדג יתחיל להתבשל, וזה בסדר.
2
מרפדים את הסיר בחצי צרור כוסברה וחצי צרור פטרוזיליה, ואת השאר קוצצים ושומרים להמשך.
3
מניחים בסיר פרוסות של פלפל אחד ועגבנייה אחת ואת פרוסות הדגים המתובלות. מניחים מעל את יתר הפרוסות, פלפל חריף ושיני שום.
4
מערבבים עגבניות עם שמן, מים ואריסה ויוצקים על הדגים. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים להבה. מבשלים כ-15 דקות, מציצים ובמידת הצורך מוסיפים מעט מים (עד 1/4 כוס).
5
מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ששמרנו, מכסים ומבשלים עוד 8 דקות או מכבים ומשאירים סגור עוד 20 דקות ונותנים לאדים לעשות את שלהם. מגישים חם.