החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלט בורגול ואצות:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
צולים את הסלמון:
2
מערבבים מיסו, סויה, מירין, קליפת תפוז ופלפל שחור בקערית ומורחים את הסלמון בתערובת. מניחים בתבנית.
3
צולים 15 דקות.
מכינים סלט בורגול ואצות ומגישים
4
בזמן שהסלמון בתנור משרים בורגול במים רותחים למשך 10 דקות. אם הבורגול לא שתה את כל המים, מסננים אותו מעודפי נוזלים.
5
מערבבים את הבורגול עם האצות ויתר חומרי הסלט.
6
מעבירים את הסלמון לכלי הגשה, מניחים לידו את סלט האצות ומגישים.
גיוון: אם יש קצת זמן, אפשר להשרות את הסלמון במשרה הטעים הזה להטמעה מושלמת של הטעמים.