החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מאדים בצל בסיר עם כוס שמן 3 דקות עד שקיפות. מוסיפים בשר ומערבבים כמה דקות עד שהבשר מפורר ומשנה את צבעו.
2
יוצקים לסיר כוס מים ומביאים לרתיחה עדינה. מכסים ומבשלים כשעה וחצי לריכוך. במהלך הבישול מוסיפים מים לפי הצורך, כדי שהבשר והבצל לא ייחרכו.
3
מוסיפים לסיר כוסברה, אורז, 4 כוסות מים, מלח ופלפל ומביאים שוב לרתיחה. מערבבים ומבשלים עד שהמים מתאדים כמעט לגמרי. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה עוד כ-10 דקות לאידוי.
4
מכבים את הלהבה, מכסים את הסיר במגבת ובמכסה תואם וממתינים כ-20 דקות.