החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטיגון:
אופן ההכנה
1
יוצקים ½1 כוסות מים לסיר, מוסיפים קינואה ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות. מעבירים לקערה ומצננים.
2
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
3
מחממים מחבת עם מעט שמן. יוצרים קציצה קטנה לדוגמה ומטגנים כדקה מכל צד. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מכסים את התערובת בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות להתייצבות.
4
מוציאים את התערובת מהמקרר כרבע שעה לפני ההכנה. יוצרים 6 המבורגרים גדולים ופחוסים או 18 המבורגרים קטנים.
5
מחממים מחבת טפלון גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן בגובה 1/2 ס"מ ומטגנים 3-2 דקות מכל צד עד להזהבה. להמבורגרים גדולים ממשיכים בהכנה: מכסים את המחבת, מנמיכים את הלהבה ומאדים כ-5 דקות.