מתכון

חזרת אדומה

החריפות של החזרת מורגשת רק באף ומותירה את בלוטות הטעם בתפקוד מלא. כך היא מלווה את טעם הדג במקום להעלים אותו

17,327 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
חזרת אדומה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף
חזרת אדומה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף

החריפות של החזרת מורגשת רק באף ומותירה את בלוטות הטעם בתפקוד מלא. כך היא מלווה את טעם הדג במקום להעלים אותו. היפנים עלו על העיקרון הזה, ושידכו לדגים נאים את הווסאבי, קרוב משפחתה של החזרת.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים ומתקנים תיבול.

גיוונים:

  • אפשר להחליף את החומץ בחומץ בלסמי.
  • את הסוכר אפשר להמיר ב-3 כפות דבש.