החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מבשלים את העוף בסיר עם מים רותחים ומומלחים קלות, במשך 2 דקות. מכבים את הלהבה ומשאירים את חזות העוף בסיר, עד שהמים פושרים, חצי שעה לערך. מוציאים את העוף ומפרקים לסיבים לאורכו.
2
קולפים את העגבניות ומרוקנים מזרעים. חותכים את בשר העגבנייה לקוביות קטנות.
3
מטגנים את הבצל והשום בשמן בסיר בינוני, עד ריכוך בלבד וללא השחמה. מוסיפים את קוביות העגבנייה, מתבלים במלח ובצ'יפוטלה ומבשלים שתי דקות לערך. מוסיפים את העוף ומבשלים יחד כעשר דקות עד קבלת תבשיל סמיך. מתקנים מליחות לפי הטעם.
4
מניחים כף מהתבשיל על כל נאצ'וס ומסדרים בצלחת הגשה. מפזרים עלי כוסברה שלמים מעל.