מתכון

טאבולה פירות מיובשים

בורגול הולך טוב עם עשבי תיבול – זה מוכח. הוא גם מתחבר יופי לפירות מיובשים. אז למה לא להפגיש את שלושתם? טעים!

601 בשלנים התעניינו במתכון זה
טאבולה פירות מיובשים. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון-אסיף
טאבולה פירות מיובשים. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון-אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים בורגול חצי שעה במים רותחים או שעתיים במים בטמפ’ החדר, עד שהוא רך ומוכן לאכילה.

2

מערבבים את הבורגול עם פירות מיובשים, סלרי ועשבי תיבול בקערה. מתבלים בלימון, מלח וסומאק ומשהים 10 דקות לספיגת טעמים לפני ההגשה. את האגוזים מוסיפים סמוך להגשה, כדי שיישארו פריכים.