מתכון

טבעת שוקולד וחלב קוקוס

עוגה בחושה רכה וקוקוסית. אם רוצים להגיש כקינוח לחג, אפשר להכין בתבנית טבעת ולהגיש עם קצפת ותותים

4,372 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
טבעת שוקולד וחלב קוקוס. צילום: מיכל לנרט
טבעת שוקולד וחלב קוקוס. צילום: מיכל לנרט

אם הייעוד שלה הוא עוגת קפה, אפשר לאפות גם בתבנית אינגליש קייק.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

ממיסים שוקולד, חמאה, סוכר, חלב קוקוס ושמנת מתוקה במיקרוגל או בסיר על להבה נמוכה. מוסיפים פינקולדה ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים מעט.

3

מוסיפים ביצים אחת-אחת ומערבבים היטב. מוסיפים שקדים, קורנפלור, קוקוס ומלח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.יוצקים לתבנית טבעת משומנת היטב.

4

אופים 30-25 דקות עד שהעוגה סדוקה מעט, יציבה למגע אך עדיין רכה (קיסם הננעץ בעוגה ייצא לח). מצננים היטב.

5

מעבירים את הטבעת לצלחת הגשה. ממלאים את החלל בקצפת ומפזרים פירות מעל או מסביב. מגישים מייד.