אם הייעוד שלה הוא עוגת קפה, אפשר לאפות גם בתבנית אינגליש קייק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
ממיסים שוקולד, חמאה, סוכר, חלב קוקוס ושמנת מתוקה במיקרוגל או בסיר על להבה נמוכה. מוסיפים פינקולדה ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים מעט.
3
מוסיפים ביצים אחת-אחת ומערבבים היטב. מוסיפים שקדים, קורנפלור, קוקוס ומלח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.יוצקים לתבנית טבעת משומנת היטב.
4
אופים 30-25 דקות עד שהעוגה סדוקה מעט, יציבה למגע אך עדיין רכה (קיסם הננעץ בעוגה ייצא לח). מצננים היטב.
5
מעבירים את הטבעת לצלחת הגשה. ממלאים את החלל בקצפת ומפזרים פירות מעל או מסביב. מגישים מייד.