אין לחם בפסח? אז מה! המשולשים הפריכים הללו, שעשויים מקמח תירס ומוצרלה, יגרמו לכם לשכוח מהחמץ. הטוסטים משתדכים נפלא לגוואקאמולי רימונים וסלט עגבניות קטן.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להברשה:
אופן ההכנה
מכינים את תערובת הפולנטה:
1
מערבבים חלב, מים, חמאה ומלח בסיר ומביאים לרתיחה.
2
מוסיפים מוצרלה וקמח תירס, מערבבים ומביאים שוב לרתיחה. בוחשים רק עד שהעיסה מסמיכה ומבעבעת (חצי דקה עד דקה) ומסירים מיד מהאש.
3
יוצקים בזריזות לתבנית אלומיניום חד-פעמית בגודל 40X33 ס"מ (או לתבנית רגילה), משטחים ומצננים היטב כחצי שעה.
4
מחממים את הגריל בתנור לחום של 200 מעלות.
5
אופים: חותכים את הפולנטה למשולשים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים במעט שמן זית. קולים תחת הגריל כמה דקות, עד שהמשולשים מזהיבים.
מרכיבים את המנה ומגישים:
6
מסדרים את הטוסטים במגש, ומניחים על כל אחד כף גדושה של גווקאמולי או סלט עגבניות.