מתכון

טוסט שינקן וגאודה בציפוי קורנפלקס

בין שתי פרוסות לחם קסטן מונחות פרוסות נקניק שינקן וגבינת גאודה, והכל מצופה בקורנפלקס

15,024 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2017
צילום: אנטולי מיכאלו
צילום: אנטולי מיכאלו

כל הקונסטרוקציה עוברת צלייה בחמאה מזוקקת עד שהטוסט מזהיב ומקבל מרקם קראנצ’י משגע. כמה חושניות יכולה להיות בטוסט אחד, לא תמים בכלל.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טורפים בקערה ביצים וחלב עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים מלח.

2

מניחים קורנפלקס בקערה נוספת.

3

מניחים פרוסות גאודה ושינקן בין כל 2 פרוסות לחם כשהשינקן ממוקם בין שתי פרוסות הגבינה.

4

טובלים כל כריך בבלילת הביצים ומצפים בקורנפלקס משני הצדדים.

5

מחממים חמאה מזוקקת במחבת כך שנוצרת שכבת חמאה בעובי של כ-1/2 ס”מ.

6

מטגנים כל כריך במשך כ-3 דקות מכל צד עד שהוא מזהיב והגבינה נמסה. חותכים באלכסון ומגישים מיד.