מתכון

טטרסקי קבב – קבב בולגרי

לקבב בולגרי אסלי, יש להצטייד מראש בתבלין הבולגרי צ'ובריצה

9,451 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
טטרסקי קבב - קבב בולגרי. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
טטרסקי קבב - קבב בולגרי. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

גיוון:

  • בולגרים כבדים יחליפו חצי מכמות הבקר בבשר חזיר טחון.
  • אם אין שפונדרה אפשר להשתמש בכל בשר עם שומן אחר.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הגלם בקערה ולשים במשך 10 דקות לפחות. משהים במקרר 4-3 שעות להטמעת הטעמים.

2

יוצרים גלילים בעובי 2 ס”מ ואורך 6 ס”מ. אם לא צולים מייד, שומרים במקרר עד הצלייה.

3

צולים על הגריל 3-2 דקות מכל צד. מגישים מייד, כשהגבינה עוד מותכת.