מתכון

טרטר שייטל של אוזריה

השפית אביבית אביחי פריאל ממסעדת "אוזריה" הולכת בתווך שבין הטכניקה צרפתית, לבין תיבול מזרח תיכוני בועט

7,537 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2010
צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

הצרפתים אוהבים את הטרטר שלהם עם טעם בשרי נקי ומרוכז (וביצה חיה מעל); במטבח הלבנוני מעבדים אותו היטב, מוסיפים בורגול ומכינים קובה נייה. השפית אביבית הולכת בתווך שבין שתי הגישות: הטכניקה צרפתית, התיבול מזרח תיכוני ובועט.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים בקערה.

2

מניחים רינג בקוטר 10 ס"מ על צלחת הגשה ובתוכו מניחים את הטרטר. מרימים את הרינג, מניחים חלמון על הטרטר ומגישים עם פרוסות באגט.