מתכון

טריקולור של אהבה

קינוח של אהבה לכבוד הולנטיינס דיי, שמשלב את מיטב המתוקים: חלב קוקוס, שוקולד, וחלבה פיסטוק

1,580 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
טריקולור של אהבה
טריקולור של אהבה

השוקולד משתלב בטבעיות עם התותים, מזכיר לי תמיד את השוקולד במילוי תות שאהבתי, פעם, לפני הרבה שנים. והחלבה, המשובחת בלבד, מתאזנת היטב עם כל הטעמים. והמתכון פשוט פשוט ולא מסובך. בדיוק כמו אהבה בתפיסה שלי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

שכבת שוקולד:

שכבת חלבה:

שכבת תות:

אופן ההכנה

לשכבת השוקולד:

1

 מרתיחים חלב קוקוס בסיר קטן, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד, חתוך לקוביות. מערבבים עד שהשוקולד נמס ומצננים. השוקולד צריך להיות קר כדי שיוכל להחזיק את החלבה והתותים.

לשכבת החלבה:

2

נו באמת, כבר פוררתם אותה. זהו.

לשכבת התות

3

 בבלנדר, מרסקים את התותים למחית חלקה.

להרכבת המנה

4

בכוס יין, ממלאים שליש מכמות הכוס, בגנאש השוקולד. מוסיפים שליש מכמות הכוס בחלבה מפוררת, ומעל שופכים את קרם התותים.

לבלוג של זהר לוסטיגר בשן