כבדי עוף אוהבים שידוכים מתוקים שמבליטים את טעמם. כאן עם ענבים צלויים בבלסמי, שום ותימין, שמתווספים למחבת ברגע האחרון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מכינים את הענבים:
2
מערבבים את הענבים עם חומץ בלסמי, שום, סוכר, מלח, פלפל, תימין ו-3 כפות שמן זית בקערה ומסדרים בשכבה אחת בתבנית.
3
אופים 10 דקות לזיגוג, מוציאים ומצננים.
מכינים את הכבדים ומגישים:
4
מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית. מוסיפים את הכבדים, ממליחים ומפלפלים ומטגנים 3-2 דקות. הופכים ומטגנים עוד דקה-שתיים. מוסיפים את הענבים והנוזלים מהתבנית, מקפיצים דקה ומגישים.