גיוונים:
ממירים את עגבניות השרי בעגבניות תמר חתוכות לקוביות גדולות.
ממירים את חזה העוף בפרגיות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מכינים את הקציצות:
1
מערבבים חזה עוף עם לחם, כוסברה, ביצה, מלח ופלפל. מתקבלת תערובת די דביקה, וזה בסדר. מעבירים למקרר לחצי שעה.
2
מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק, מעצבים קציצות בעזרת 2 כפות ומטגנים 3-2 דקות עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג.
מכינים את הרוטב:
3
מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4
מערבבים עגבניות שרי עם 3 כפות שמן ושום ומשטחים בתבנית.
5
אופים כ-10 דקות.
6
מחממים 2 כפות שמן בסיר רחב ומאדים בצל להזהבה קלה. מוסיפים סוכר ומערבבים עוד כדקה. מוסיפים קארי ומיץ לימון ומערבבים לרוטב אחיד.
מבשלים יחד ומגישים:
7
מוסיפים את הקציצות ואת עגבניות השרי עם הנוזלים מהתבנית. מערבבים ומוסיפים חלב קוקוס. מביאים לרתיחה, מתבלים ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים מעט מהכוסברה, מערבבים וממתינים כ-5 דקות לפני ההגשה.
8
מוזגים לצלחת הגשה, מטפטפים על הכל מעט מהרוטב ומקשטים בעלי כוסברה.