החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי:
אופן ההכנה
1
טוחנים תמרים, אגוזים וסילאן במעבד מזון בפולסים, עד לקבלת תערובת אחידה, אך לא חלקה מדי. מעבירים למקרר לשעה.
2
יוצרים כדורים בקוטר 3 ס”מ ומגלגלים בשומשום.
מחליפים את כדורי השוקולד בחטיף טעים לא פחות ובריא הרבה יותר
טוחנים תמרים, אגוזים וסילאן במעבד מזון בפולסים, עד לקבלת תערובת אחידה, אך לא חלקה מדי. מעבירים למקרר לשעה.
יוצרים כדורים בקוטר 3 ס”מ ומגלגלים בשומשום.