אפשר להכין גם גרסה מלוחה עם ממרח עגבניות מיובשות, גבינת עיזים וזית מגולען או מאפה מתוק עם ריבה, גבינת שמנת ותות חצוי.
לקבלת צורת המאפה המיוחדת עקבו אחרי הסרטון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות במצב טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מניחים את ריבועי הבצק על משטח העבודה ויוצרים חתכים בשולי הריבועים – אבל לא עד הסוף (כפי שמודגם בסרטון).
3
מניחים כפית פסטו במרכז כל ריבוע ועליה עיגול "פרומעז" וחצי עגבניית שרי (החלק החתוך כלפי מעלה). מרימים שני שוליים נגדיים של הבצק מעל העגבנייה ומהדקים. מרימים ומהדקים את שני השוליים האחרים.
4
אופים כ-20 דקות עד שהמאפים מזהיבים.
5
רצוי להגיש באותו יום, אך אפשר לשמור 3 ימים במקרר ולחמם בתנור חם לפני ההגשה.