פירורי פנקו ותערובת של ביצה מתובלת במיונז וחרדל מלבישים את הכנפיים בשמלה קראנצ’ית ומבודדת השומרת על העסיסיות של הבשר. אמנם הכנפיים נאפות בתנור, אבל טעמן דומה לכנפיים שטוגנו בשמן עמוק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבבים פירורי לחם, מלח ופלפל בצלחת גדולה ועמוקה.
3
מכינים בלילה מביצה, מיונז, חרדל ושום בצלחת עמוקה ורחבה.
4
טובלים את הכנפיים בתערובת המיונז ומעבירים לפירורי הלחם לציפוי מושלם.
5
מסדרים את הכנפיים המצופות בתבנית, מרססים או מברישים בשמן.
6
אופים כ-45 דקות עד שהמעטה חום-זהוב ממש כמו שניצל.
7
מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים עם קערית רוטב צ’ילי מתוק לטבילה.