מתכון

כרובית בתחמיץ הודי מהיר

מתכון מנצח להכנת חמוצים מהירים בתוך יומיים. שומרים במקרר עד שבועיים

17,964 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
כרובית בתחמיץ הודי מהיר. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף
כרובית בתחמיץ הודי מהיר. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה אסיף

להכנת החמוצים הצטיידו בצנצנת של 2 ליטר.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתחמיץ:

אופן ההכנה

1

מניחים את הירקות החתוכים בצנצנת זכוכית.

2

קולים זרעי כוסברה, חרדל וכמון בסיר 2 דקות או עד שמתחיל לעלות ריח. מוסיפים את שאר החומרים עם כוס מים ומביאים לרתיחה.

3

יוצקים את התחמיץ החם על הירקות ומצננים לטמפ’ החדר.

4

מכסים ושומרים במקרר. אחרי יומיים הם כבר מוכנים. נשמרים במקרר שבועיים.