מתכון

לביבות קוואקר וטונה

מתכון פשוט, טעים ובריא

145,850 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
לביבות קוואקר וטונה. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
לביבות קוואקר וטונה. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

בניגוד למתכוני לביבות אחרים כאן לא צריך לקרר את התערובת לפני הטיגון מכיוון שהקוואקר סופח נוזלים ומחזיק אותה יפה. בנוסף ספיחת הנוזלים והסיבים התזונתיים שבקוואקר עוזרים לתהליך העיכול ותורמים לתחושת שובע לאורך זמן.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטיגון חצי עמוק:

אופן ההכנה

1

מטגנים בצל במחבת עם 2 כפות שמן זית 5 דקות עד הזהבה. מצננים.

2

מערבבים קוואקר, קוטג’, ביצה, שום, מלח ופלפל. מוסיפים את הבצל המטוגן וטונה ומערבבים היטב.

3

מחממים מחבת טפלון עם שמן זית לטיגון חצי עמוק. מתחילים בלביבת ניסיון כדי לטעום ולשפר תיבול במידת הצורך.

4

יוצרים לביבות בקוטר 5-4 ס”מ ובעובי 1 ס”מ ומטגנים על להבה בינונית-נמוכה 3-2 דקות מכל צד. מעבירים לנייר סופג.

5

מגישים חם או בטמפ’ החדר.