ללחמעג'ון צמחוני: משתמשים בסלסילת פטריות חורש קצוצות במקום בבשר טחון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מניחים את עיגולי הפיתה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהחלק החתוך כלפי מעלה. מורחים בעגבניות מרוסקות.
3
מערבבים בשר עם שמן זית, בצל, שום, פטרוזיליה ותבלינים בקערה ומפזרים על הפיתות.
4
אופים רבע שעה או עד שהבשר עשוי לטעמכם.
5
מפזרים גרגיר הנחלים או רוקט על המאפים. אם רוצים, מזלפים מעט טחינה או מגישים צלוחית טחינה ליד.
ממהרים?
* משתמשים בעגבניות מרוסקות מקופסת שימורים.
* מבקשים מהקצב לטחון את הבשר עם בצל, פטרוזיליה ותבלינים.