מתכון

לחמעג’ון זריז

לחמעג׳ון - בשרי או צמחוני? קבלו מתכון קל ומהיר להכנה בשתי הגירסאות

20,979 בשלנים התעניינו במתכון זה
לחמעג'ון זריז. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
לחמעג'ון זריז. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

ללחמעג'ון צמחוני: משתמשים בסלסילת פטריות חורש קצוצות במקום בבשר טחון.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מניחים את עיגולי הפיתה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהחלק החתוך כלפי מעלה. מורחים בעגבניות מרוסקות.

3

מערבבים בשר עם שמן זית, בצל, שום, פטרוזיליה ותבלינים בקערה ומפזרים על הפיתות.

4

אופים רבע שעה או עד שהבשר עשוי לטעמכם.

5

מפזרים גרגיר הנחלים או רוקט על המאפים. אם רוצים, מזלפים מעט טחינה או מגישים צלוחית טחינה ליד.

 

ממהרים?
* משתמשים בעגבניות מרוסקות מקופסת שימורים.

* מבקשים מהקצב לטחון את הבשר עם בצל, פטרוזיליה ותבלינים.