הוורוד הוא השחור החדש
די כבר עם האוכל השחור. קבלו את הטרנד הוורוד: שוקולד, לחמנייה, שייקים ואפילו מיונז
אחרי הלחמניות השחורות והגלידה השחורה מגיע תורו של האוכל הוורוד. חברת קליבו מצרפת פיתחה שוקולד רובי ורוד בטעם פירותי עדין, שנחשב לסוג הרביעי אחרי שוקולד חלב, מריר ולבן. בפינה השנייה של הזירה עומדת יצרנית השוקולד ולרונה עם שוקולד אינספיריישן טבעוני ורוד על בסיס תות.
אנשי השוקולד והגלידה, שעסוקים באופן מתמיד בניסיון לחדש ולעניין את הקהל, קיבלו את הרובי והאינספיריישן בזרועות פתוחות. בגלידריית הבוטיק אוטלו בתל אביב מייצרים טבלאות שוקולד רובי וגלידה רובי. השוקולטייר רונן אפללו מאמיליה שוקולד בגבעתיים מכין פרלינים משוקולד רובי, ואצל השוקולטיירית איקה כהן אפשר למצוא אגוזי לוז בציפוי שוקולד אינספיריישן. באריא מגישים קרם שוקולד רובי עם קרם לימון חמצמץ, קרמבל שוקולד רובי פריך, אוכמניות טריות, עלי ורדים מסוכרים ומרנג סומאק. קינוח מקורי ועשיר המיטיב לשלב מרקמים ייחודים עם מרכיבים לא שגרתיים.
החברות המסחריות לא נשארו מאחור – קיט קט ורוד יצר באזז ברשתות החברתיות, חברת באצ'י האיטלקית מיהרה לייצר מהדורת נשיקות במילוי אגוז וציפוי שוקולד רובי, ובסטארבקס מציעים שייק ורדרד לקיץ מפרי הפיטאיה. את השיא קוטפת Twisted London – מסעדת משלוחים שיצרה ליום אחד בלבד תפריט ורוד כמחווה לחגיגות 51 שנה לסרט "ילדות רעות": נקניקייה טבעונית בלחמנייה ורודה, צ'יפס עם מטבל גבינות ורוד ונוצץ, המבורגר עם מיונז ורוד־נצנצים וסלט קיסר ברוטב ורוד בייבי.