מאפה מרשים וטעים מדפי פילו מוכנים ומלית פשוטה. את פטריות היער אפשר להחליף גם בשמפיניון, פורטבלו או כל סוג פטריות אחר שאוהבים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 220 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2
אופים פטריות יער במשך כ-3 דקות, עד שהן מגירות נוזלים. מניחים במסננת ומצננים.
3
מורידים את טמפ' התנור ל-170 מעלות ומשמנים כל קוקוט בשמן זית. מניחים בתחתית כל קוקוט דף פילו ומורחים אותו בשמן.
מכינית את המלית:
4
מערבבים את הפטריות עם גבינת עיזים בצל ירוק והשום. מוסיפים 2-1 כפות שמן זית ומתבלים במלח.
ממלאים ואופים:
5
ממלאים כל קוקוט בתערובת הגבינה ודוחסים מעט. סוגרים את דף הפילו למעלה בחצי סיבוב (כמו עטיפת סוכריה). מזלפים למעלה מעט שמן זית ואופים 20-15 דקות, עד שהמאפים מזהיבים.
6
מוציאים מהתנור, מצננים מעט, מחלצים מהקוקוטים ומגישים.