החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.
2
מערבבים קוואקר עם רוויון ומניחים בצד ל-3 דקות להתרככות.
3
מערבבים את שני סוגי הקמח עם סוכר ומלח בקערה גדולה.
4
מוסיפים לתערובת של שיבולת השועל זיתים, גבינת פטה, קשקבל, ביצה ושמן ומערבבים. מוסיפים את התערובת לקערת החומרים היבשים ומערבבים רק עד שהיא נספגת בקמח. יוצקים את הבלילה לתבנית השקעים.
5
אופים 25-20 דקות עד שהמאפינס מזהיבים. מצננים ומגישים חמים.