ענבים

בשיתוף מלא עם הטבע, האדם והחי; ייצור יין, יקב חרשים | צילום: מידן גיל ארוש
בשיתוף מלא עם הטבע, האדם והחי; ייצור יין, יקב חרשים | צילום: מידן גיל ארוש

ריקוד לאור ירח: היין הביו-דינאמי של חרשים

גדי סער ויובל ארליך למדו את רזי החקלאות הביו־דינמית ומייצרים יינות בוטיק מקומיים, הנושאים בגאון את אופי המקום ואת תהליך הפקתם לכתבה המלאה
קרטיב ענבים עם ריבה ומרמלדת ענבים של שפים רן שמואלי וטל פייגנבאום | צילום: יהונתן בן חיים
קרטיב ענבים עם ריבה ומרמלדת ענבים של שפים רן שמואלי וטל פייגנבאום | צילום: יהונתן בן חיים

קרטיב ענבים עם ריבה ומרמלדת ענבים

קינוח שעובד מצוין גם כשמכינים רק חלקים ממנו, אבל כשמגישים את כל החלקים יחד הוא הופך לשלמות למתכון המלא
טבולה ענבים קפואים עם פיתה קריספית ולאבנה של שפים רן שמואלי וטל פייגנבאום | צילום: יהונתן בן חיים
טבולה ענבים קפואים עם פיתה קריספית ולאבנה של שפים רן שמואלי וטל פייגנבאום | צילום: יהונתן בן חיים

טבולה ענבים קפואים עם פיתה קריספית ולאבנה

טבולה ענבים קפואים היא סלט עונתי מפתיע: הענבים מתפוצצים בכל ביס ומייצרים קשת טעמים עזים למתכון המלא
  • טופו עטוף בעלי גפן עם ענבים צלויים של רינת צדוק | צילום: שני בריל | סטיילינג: עינב רייכנר
    טופו עטוף בעלי גפן עם ענבים צלויים של רינת צדוק | צילום: שני בריל | סטיילינג: עינב רייכנר
  • טופו עטוף בעלי גפן עם ענבים צלויים של רינת צדוק | צילום: שני בריל | סטיילינג: עינב רייכנר
    טופו עטוף בעלי גפן עם ענבים צלויים של רינת צדוק | צילום: שני בריל | סטיילינג: עינב רייכנר

טופו עטוף בעלי גפן עם ענבים צלויים

השידוך בין ענבים לעלי גפן טריים וחמצמצים הוא מופלא. כאן הפכתי אותו למנה ראשונה קלילה ומלאה בטעמים ים תיכוניים למתכון המלא
דגים שלמים ביוגורט, ירקות חרוכים וענבי בוסר כבושים של מיכל חביביאן. צילום: דניאל שכטר, סגנון: דיאנה לינדר, כלים: סטודיו 1220
דגים שלמים ביוגורט, ירקות חרוכים וענבי בוסר כבושים של מיכל חביביאן. צילום: דניאל שכטר, סגנון: דיאנה לינדר, כלים: סטודיו 1220

דגים שלמים ביוגורט, ירקות חרוכים וענבי בוסר כבושים

הדגים, הירקות בניחוח אש והיוגורט הרענן מזמנים את הקיץ לצלחת. ענבי הבוסר תורמים עוד חמיצות ואפשר להחליפם בלימון למתכון המלא
מאפה עלי גפן, פריקה וענבים כבושים של קרן ויעל סלע-גפן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: דיאנה לינדר
מאפה עלי גפן, פריקה וענבים כבושים של קרן ויעל סלע-גפן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: דיאנה לינדר

מאפה עלי גפן, פריקה וענבים כבושים

2 דירוגים
מאפה מרשים שכולל ענבים (אפויים, טריים וכבושים), גבינת עיזים עשירה, בשר חצילים קלויים, פריקי ופסטו עשבים למתכון המלא
ארטיק ג׳ין וטוניק עם ענבים של שפית- קונדיטורית קרן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
ארטיק ג׳ין וטוניק עם ענבים של שפית- קונדיטורית קרן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

קרטיב ג׳ין וטוניק עם ענבים

6 דירוגים
גם להורים מגיע מרענן מתוק, ורצוי כזה שיעזור להם להמשיך לחייך בימים הלוהטים והמיוזעים של החופש הגדול למתכון המלא
גאלט קרם ריקוטה עם ענבים צלויים של אורלי חרמש. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: אוריה גבע
גאלט קרם ריקוטה עם ענבים צלויים של אורלי חרמש. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: אוריה גבע

גאלט קרם ריקוטה עם ענבים צלויים

על מלית הריקוטה העדינה, שמקבלת מגוון ענק של טעמים, הנחתי אשכולות ענבים שחורים שניצלו לפני ההרכבה למתכון המלא
גאלט ענבים צלויים וגבינות של שף קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר
גאלט ענבים צלויים וגבינות של שף קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר

גאלט ענבים צלויים וגבינות

8 דירוגים
כאן הגאלט מורכב מבצק שקדים פריך, מלית גבינה עדינה וביכורי ענבים שחורים למתכון המלא
גאלט גבינות, אגוזים וענבים. צילום:‭ ‬דניאל‭ ‬לילה | סגנון:‭ ‬עמית‭ ‬פרבר‬‬‬‬
גאלט גבינות, אגוזים וענבים. צילום:‭ ‬דניאל‭ ‬לילה | סגנון:‭ ‬עמית‭ ‬פרבר‬‬‬‬

גאלט‭ ‬גבינות, ‬אגוזים‭ ‬וענבים

מאפה מרשים וחגיגי מבצק‭ ‬פריך‭ ‬‬ושילוב‭ ‬בין‭ ‬גבינות‭ ‬פיקנטיות, ‬אגוזים‭ ‬‬וענבים ‬של‭ ‬ראשית ‬הקיץ למתכון המלא