החומרים טבלת מידות ומשקלות
למוס שוקולד:
לרוטב מיסו:
לעוגיות חמאה:
אופן ההכנה
מכינים מוס שוקולד:
1
שמים בקערה שני סוגי שוקולד. מביאים לרתיחה מיכל שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ומערבבים היטב.
2
מקציפים את המיכל השני של השמנת לקצפת יציבה ומקפלים אותה לתערובת השוקולד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה.
מכינים רוטב מיסו:
3
מחממים את כל החומרים בסיר תוך כדי ערבוב עד שהמיסו נמס לחלוטין והתערובת אחידה. מצננים.
מכינים עוגיות חמאה:
4
מחממים תנור ל-170 מעלות.
5
מערבלים חמאה במיקסר עם וו גיטרה עד שהיא הופכת רכה. מוסיפים אבקת סוכר וקמח ומערבלים רק עד לקבלת בצק אחיד ורך.
6
מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי 1/2 ס”מ ומניחים בתבנית תנור. מסירים את הנייר העליון.
7
אופים כ-15 דקות להזהבה ומצננים לחלוטין. שוברים את משטח העוגיות לחתיכות גסות.
מרכיבים את המנה:
8
יוצקים לצלחת עמוקה 3-2 כפות רוטב מיסו. מניחים מעל כף גדושה של מוס שוקולד ומפזרים שברי עוגיות חמאה.