החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרסקים את כל החומרים במעבד מזון או בעזרת מוט ריסוק למרקם חלק וסמיך. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות ועד לילה (לא כדאי יותר, כדי שהירקות לא יקבלו טעם לא טרי).
2
לפני ההגשה טועמים ומתקנים תיבול.
מתכון של שי לי ליפא למטבל גספאצ׳ו מקסיקני חריף
מרסקים את כל החומרים במעבד מזון או בעזרת מוט ריסוק למרקם חלק וסמיך. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות ועד לילה (לא כדאי יותר, כדי שהירקות לא יקבלו טעם לא טרי).
לפני ההגשה טועמים ומתקנים תיבול.