מתכון

ממרח עגבניות מיובשות

כמה דקות במעבד מזון ויש לכם ממרח עשיר בטעם שישדרג כל כריך או פסטה

73,075 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
ממרח עגבניות מיובשות. צילום: חוות תקוע
ממרח עגבניות מיובשות. צילום: חוות תקוע

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים את העגבניות כחצי שעה בקערה עם מים רותחים.

2

מסננים ומעבירים את העגבניות לבלנדר יחד עם שום ובזיליקום.

3

מעבדים במעבד מזון תוך כדי הוספה הדרגתית של השמן, עד לקבלת מרקם אחיד ומשחתי.

4

מתבלים במלח ופלפל ומערבבים שוב. שומרים בצנצנת אטומה במקרר.