מתכון

מקלות קישואים אפויים בפירורי לחם וצ'רמולה

נשנוש פיקנטי (בזכות הצ'רמולה), שיכול להתאים כפתיח לארוחה או חטיף לצד משקה חריף

3,211 בשלנים התעניינו במתכון זה
מקלות קישואים אפויים בפירורי לחם וצ'רמולה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
מקלות קישואים אפויים בפירורי לחם וצ'רמולה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

אם תשיגו זוקיני בשני צבעים, המנה תהיה יותר צבעונית ויפה. שימו לב – לא משתמשים בכל כמות הצ'רמולה. את מה שנשאר מאחסנים במקרר ומשתמשים לתיבול ירקות אפויים או דגים מטוגנים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לצ'רמולה:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים את חומרי הצ'רמולה.

3

מערבבים זוקיני עם 3 כפות צ'רמולה ופירורי לחם. מוסיפים קצת שמן זית אם הקישואים נראים יבשים. מסדרים בתבנית.

4

אופים כ-30 דקות או עד שמזהיב יפה.

5

מגישים חם או בטמפ' החדר לצד יוגורט מתובל בכף צ'רמולה.