החומרים טבלת מידות ומשקלות
סלסה להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר גדול ומאדים ג'ינג'ר, שום ושאלוט במשך דקה עד שעולה ניחוח. מוסיפים מחית קארי ומערבבים כמה שניות בכף עץ כדי לפתוח את הטעמים שלה.
2
מוסיפים את יתר החומרים למעט חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 30 דקות או עד שהגזר מתרכך.
3
מוסיפים את חלב הקוקוס, מבשלים 3 דקות עד לסף רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול. המרק צריך להיות מעט חריף. מרסקים את המרק בעזרת מוט ריסוק ידני לקבלת מרקם חלק.
4
לפני ההגשה מערבבים את חומרי הסלסה. יוצקים מרק לקעריות ומניחים כף סלסה מעל.