החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבוקה (קושרים כזר):
אופן ההכנה
מכינים ציר דגים
1
מניחים את האדרות בסיר עם ½1 ליטר מים וכפית כורכום. מביאים לרתיחה, מנמיכים מעט את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות.
מכינים את המרק
2
מאדים כרישה, בצל, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, שום, גזר ופלפל חריף בסיר עם שמן זית. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומניחים את זר עשבי התיבול. מוסיפים את הציר הרותח ומבשלים כ-20 דקות אחרי רתיחה.
3
מוסיפים למרק רצועות פילה דג. הן מסתלסלות כמו שבלולים וזה בסדר. מבשלים עוד 5 דקות במרק הרותח ולא יותר, כדי שלא יתייבשו. יוצקים חם לצלחת ומגישים.