מתכון

מרק יוגורט בלקני

מרק קר וחמצמץ עם רעננות מרשימה שיפתח בכיף כל ארוחה אביבית או קיצית

7,306 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
מרק יוגורט בלקני. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
מרק יוגורט בלקני. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

הכי טעים עם יוגורט כבשים סמיך

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

לזילוף:

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית עם טרגון. מכבים את האש ומניחים לשמן לספוג את טעמי הטרגון כ-20 דקות. מסננים. מערבבים את כל חומרי המרק עם השמן המבושם ושומרים במקרר עד ההגשה. יוצקים לכלים עם קרח.