מתכון

מרק פירות קיץ קר

משהו בין קומפוט למרק, שלוגמים קר ובאיטיות לקינוח או כארוחה קלה

11,444 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
מרק פירות קיץ קר. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר
מרק פירות קיץ קר. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר

אני מוסיפה קורנפלור, כדי להעניק למרק גוף ואופי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים בסיר גדול פירות, סוכר, מקלות וניל וקינמון. יוצקים מים ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות ומוסיפים מי פריחת הדרים.

2

ממיסים קורנפלור ב-1/4 כוס מים קרים ומוסיפים לתערובת תוך כדי ערבוב. מבשלים עוד 2 דקות ומכבים. לא כדאי לבשל יתר על המידה, שכן הפירות מתבשלים מהר.

3

מצננים לחלוטין, מוסיפים נענע ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות ועדיף יותר. מגישים קר.