החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מאדים בצל בסיר מרק עם שמן על להבה בינונית עד שקיפות. מוסיפים תרד, חופן אחד בכל פעם, ומאדים היטב.
2
מוסיפים מים רותחים, מלח ושפע פלפל שחור. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות.
3
מוסיפים אורז ומערבבים היטב. מוסיפים חצי מכמות מיץ הלימון, מחזירים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית כ-10 דקות עד שהאורז רך. מסירים מהלהבה ומכסים. מניחים ל-10 דקות.
4
מוסיפים את יתרת מיץ הלימון, מלח ופלפל עד שהמרק מפולפל וחמוץ לפי הטעם. מגישים חם.