מתכון

נאגטס תירס-עוף ביתיים

אפשר לטגן או לאפות את הנגיסים הטעימים, אבל בכל מקרה כדאי להביא קטשופ מהבית כדי שיהיה במה לטבול

43,639 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2017
נאגטס תירס-עוף ביתיים . צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר
נאגטס תירס-עוף ביתיים . צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לשימון התבנית והנאגטס:

לנאגטס:

לציפוי:

אופן ההכנה

1

מעבדים את העוף הטחון עם התירס ושאר החומרים במעבד מזון בפולסים. מכסים ומקררים שעה להתייצבות.

2

מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית.

3

משמנים את הידיים ויוצרים מהתערובת קציצות, אצבעות, כדורים או כל צורה שרוצים (אפשר גם בעזרת קורצן עוגיות). חשוב רק שהנגיסים יהיו בגודל אחיד. מצפים בקמח תירס או בפירורי לחם ומניחים בתבנית.

4

מרססים בשמן את הקציצות או מברישים ואופים 30 דקות עד שזהובים ופריכים.