החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשימון התבנית והנאגטס:
לנאגטס:
לציפוי:
אופן ההכנה
1
מעבדים את העוף הטחון עם התירס ושאר החומרים במעבד מזון בפולסים. מכסים ומקררים שעה להתייצבות.
2
מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית.
3
משמנים את הידיים ויוצרים מהתערובת קציצות, אצבעות, כדורים או כל צורה שרוצים (אפשר גם בעזרת קורצן עוגיות). חשוב רק שהנגיסים יהיו בגודל אחיד. מצפים בקמח תירס או בפירורי לחם ומניחים בתבנית.
4
מרססים בשמן את הקציצות או מברישים ואופים 30 דקות עד שזהובים ופריכים.