מתכון

נודלס עם עוף ופלפלים בצ'ילי

השרייה קצרה במרינדה אסיאתית מעניקה לעוף עסיסיות והמון טעם. מנה קלילה שכולם יאהבו

דצמבר 2015
נודלס עם עוף ופלפלים 
בצ'ילי
נודלס עם עוף ופלפלים 
בצ'ילי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מבשלים את אטריות הביצים לפי הוראות היצרן.

2

מערבבים את חומרי המרינדה בקערה, מוסיפים רצועות עוף ומערבבים. משהים כ-20 דקות.

3

מחממים ווק על להבה גבוהה מוסיפים שמן קנולה ומקפיצים את העוף דקה-שתיים עד שהוא משנה את צבעו. מוציאים לצלחת בכף מחוררת.

4

מוסיפים לווק ביצה ומערבבים למרקם פירורי. מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים כחצי דקה. מוסיפים פלפלים וכרוב ומקפיצים דקה-שתיים. מחזירים את העוף, מוסיפים את שאר החומרים ומקפיצים עוד דקה-שתיים למיזוג טעמים. מפזרים בצל ירוק ובוטנים קלויים ומגישים.