החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מבשלים את אטריות הביצים לפי הוראות היצרן.
2
מערבבים את חומרי המרינדה בקערה, מוסיפים רצועות עוף ומערבבים. משהים כ-20 דקות.
3
מחממים ווק על להבה גבוהה מוסיפים שמן קנולה ומקפיצים את העוף דקה-שתיים עד שהוא משנה את צבעו. מוציאים לצלחת בכף מחוררת.
4
מוסיפים לווק ביצה ומערבבים למרקם פירורי. מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים כחצי דקה. מוסיפים פלפלים וכרוב ומקפיצים דקה-שתיים. מחזירים את העוף, מוסיפים את שאר החומרים ומקפיצים עוד דקה-שתיים למיזוג טעמים. מפזרים בצל ירוק ובוטנים קלויים ומגישים.