מתכון

נודלס עם רצועות בקר, פטריות ואספרגוס ברוטב צדפות

אפשר להחליף את האספרגוס באפונה סינית או ברוקומיני. אין צורך לחלוט מראש

4,077 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
נודלס עם רצועות בקר, פטריות ואספרגוס ברוטב צדפות. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף
נודלס עם רצועות בקר, פטריות ואספרגוס ברוטב צדפות. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף

אפשר להחליף את האספרגוס באפונה סינית או ברוקומיני. אין צורך לחלוט מראש.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה:

לנודלס:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי המרינדה בקערה, מוסיפים רצועות בשר ומערבבים. משהים כ-20 דקות.

2

חולטים אספרגוס במי מלח רותחים כדקה עד שמעט מתרככים אך עדיין נשארים פריכים. מעבירים למי קרח לעצירת הבישול ושמירה על הצבע הירוק. מסננים.

3

מחממים ווק על להבה גבוהה, מוסיפים שמן קנולה ומקפיצים את הבשר דקה-שתיים עד שהוא משנה את צבעו. מוציאים לצלחת בכף מחוררת.

4

מוסיפים למחבת שום, ג'ינג'ר וצ'ילי ומטגנים כחצי דקה. מוסיפים פטריות ומקפיצים כ-2 דקות. מחזירים את הבשר, מוסיפים את שאר החומרים ומקפיצים עוד דקה-שתיים למיזוג טעמים.

5

מפזרים בצל ירוק ושומשום ומגישים.