מתכון

נתחי חזה עוף וחצילים מקורמלים על אורז

יש לכם אורז לבן מאתמול וחזה עוף במקרר? הוסיפו חצילים ורוטב סויה ויש לכם מוקפץ טעים בסגנון אסייתי

34,487 בשלנים התעניינו במתכון זה
נתחי חזה עוף וחצילים מקורמלים על אורז. צילום: דניאל לילה
נתחי חזה עוף וחצילים מקורמלים על אורז. צילום: דניאל לילה

חצילים מקורמלים אפשר גם להגיש על מגש גבינות חריפות עם קרקרים או לחם טוב או להוסיף לאורז מבושל.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להקפצה:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים ווק, מוסיפים שמן ומקפיצים את נתחי חזה העוף בסויה עד שהם מלבינים. מוציאים מהווק.

2

מוסיפים לווק חצילים, מים רותחים וסוכר. מבשלים כ-20 דקות או עד שהמים מתאדים ומתקבלות קוביות חציל שחומות ומזוגגות.

3

מחזירים את נתחי העוף לווק, מקפיצים יחד, מוסיפים בצל ירוק ומגישים עם אורז.