מתכון

סביצ’ה אינטיאס

הסוד האמיתי לסביצ’ה טמון דווקא בחיתוך המרכיבים לאותו גודל, כך שכל ביס מכיל קצת מכל אחד

22,784 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
סביצ’ה אינטיאס. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
סביצ’ה אינטיאס. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

סביצ’ה היא טכניקת הכבישה המהירה מכולן אף על פי שבמקור הפרואני שלה (או הקולומביאני, תלוי את מי שואלים) משך הכבישה יכול להגיע גם ל-12 שעות. המפגש של המטבחים הדרום אמריקאיים עם המטבחים האסיאתיים קיצר את משך הכבישה ל-3 דקות, מה ששומר על הטעם הטבעי והטרי של הדג.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזילוף:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל החומרים למעט כוסברה. מפזרים כוסברה ומגישים.