מתכון

סביצ’ה אסיאתית

סויה, ג’ינג’ר, מירין ושומשום: מי אמר סשימי?

24,503 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
סביצ’ה אסיאתית. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
סביצ’ה אסיאתית. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

יש לכם דג טרי? תצא לכם סביצ’ה מצוינת. כל מה שצריך הוא לתבל בתבונה. נכון שאין כמו דג ים, אבל גם דגי חקלאות ימית כמו לברק או דניס יעשו עבודה טובה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב:

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב בקערה עד שאבקת הווסאבי נמסה.

2

מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

3

מגישים מיד או מניחים לדג להיכבש.