מתכון

סביצ’ה ים תיכונית

שילוש מנצח: דג, סלק וטחינה עובדים יפה עם לימון וכוסברה

4,364 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
סביצ’ה ים תיכונית. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
סביצ’ה ים תיכונית. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

יש לכם דג טרי? תצא לכם סביצ’ה מצוינת. כל מה שצריך הוא לתבל בתבונה. נכון שאין כמו דג ים, אבל גם דגי חקלאות ימית כמו לברק או דניס יעשו עבודה טובה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.

2

מגישים מיד או מניחים לדג להיכבש.