מתכון

סביצ’ה סלמון, תפוחי עץ, חזרת, בצל סגול וירוקים

יש אין ספור גרסאות למאכל הדרום האמריקאי הפופולרי. כאן חיברנו אותו לאחד מסמלי החג (תפוחים) וחיזקנו עם חזרת שמוסיפה חריפות מעניינת.  

13,356 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2017
סביצ’ה סלמון, תפוחי עץ, חזרת, 
בצל סגול, נענע וכוסברה
. צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע
סביצ’ה סלמון, תפוחי עץ, חזרת, בצל סגול, נענע וכוסברה . צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע

יש אין ספור גרסאות למאכל הדרום האמריקאי הפופולרי. כאן חיברנו אותו לאחד מסמלי החג (תפוחים) וחיזקנו עם חזרת שמוסיפה חריפות מעניינת. אפשר לחתוך את כל החומרים כחצי שעה מראש (את התפוחים שמרו בקערית מים עם מעט מיץ לימון) אבל את הרכבת המנה השאירו לרגע האחרון.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה סלמון, תפוחים, בצל סגול, חזרת, פלפל אדום, מלח ושמן זית. משטחים את התערובת בצלחת הגשה גדולה ומזלפים מעל סויה. מפזרים עלי נענע וכוסברה ומגישים מיד.