עוגייה אחת קטנה, בשביל להתחיל את היום, לא תזיק לאף אחד.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מקציפים חמאה, אבקת סוכר, חלמונים, וניל וברנדי במיקסר עם וו גיטרה כ-5 דקות לריכוך החמאה ולקבלת קרם אוורירי.
2
מוסיפים אגוזים, אבקת אפייה וקמח ומערבלים עד שמתקבל בצק. אוספים את הבצק ומניחים לשעה במקרר.
3
מחממים תנור ל-180 מעלות.
4
מעצבים את הבצק לגליל בקוטר 2 ס”מ. חותכים לרצועות באורך כ-7 ס”מ, ומניחים אותן בצורת סהרונים על התבנית במרווחים אחד מהשני.
5
אופים כ-15 דקות או עד שמתחילים להזהיב. מצננים מעט ומפזרים אבקת סוכר. שומרים בכלי אטום.