מתכון

סיגר טלה של מסעדת קזן

אחרי שנוגסים במעטפת הבצק הפריכה מציף את הפה טעמו של בשר טלה מבושם בבהראט

6,698 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2016
צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלית:

לבצק מדביק:

להגשה:

אופן ההכנה

מכינים את המלית

1

: מחממים מחבת עם שמן זית על להבה בינונית ומטגנים בצל כ-8 דקות עד לקבלת צבע קרמלי. מוסיפים בשר ומטגנים 2 דקות תוך כדי פירור במזלג עד שצבעו של הבשר משתנה. מסירים מהכיריים, מוסיפים את שאר חומרי המלית ומערבבים.

מכינים את הסיגרים:

2

מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.

3

פורשים עלה סיגר על משטח עבודה. מניחים כף מהמלית על צד העלה הקרוב אלינו במרחק של 3 ס"מ מהשוליים ומקפלים את השוליים הקרובים על המלית. מקפלים את שני צידי העלה כלפי פנים ומגלגלים לסיגר כמעט עד הסוף. מורחים מעט בצק מדביק על השוליים וסוגרים לסיגר הדוק.

4

מטגנים את הסיגרים בשמן החם ומגישים מייד עם מעט טחינה ועריסה.