מתכון

סלופי ג'ו

הוא נראה מרושל ומכאן שמו, אבל בגרסה שלפניכם הוא זוכה לטיפול מוקפד ואנין

19,257 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלופי ג'ו
סלופי ג'ו

נשאר לכם מהראגו המופלא הזה? שימו אותו במחבת, הוסיפו 2 ביצים וקיבלתם שקשוקה טעימה בטירוף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

מכינים את הראגו

1

מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים שאלוטס 5 דקות על להבה בינונית עד להזהבה קלה. מוסיפים שום, כמון ופלפל אנגלי ומערבבים דקה עד שעולה ניחוח.

2

מוסיפים בייקון ומטגנים 3-2 דקות להזהבה. מוסיפים גזר ומטגנים 4-3 דקות עד שמתרכך. מעבירים את התערובת לצלחת.

3

מוסיפים למחבת בשר טחון ומטגנים 5-4 דקות תוך כדי ערבוב עד שצבעו משתנה לאפור. מתבלים במלח ופלפל.

4

מחזירים את תערובת הבצל והבייקון למחבת, מוסיפים קטשופ, רוטב ווסטרשייר וסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים 7-6 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים לגמרי.

5

מסירים מהכיריים, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לכלי עם מכסה ושומרים עד 4 ימים במקרר.

לפני ההגשה מרכיבים את המנה

6

מחממים תנור ל-180 מעלות.

7

מחממים לחמניות כ-2 דקות עד שהן נעשות מעט פריכות מבחוץ. מוציאים ומשאירים את התנור פועל.

8

שמים על כל חצי לחמנייה 3 כפות מהתבשיל ומניחים מעל 2 פרוסות גאודה. מחזירים לתנור ואופים 3-2 דקות נוספות רק עד שהגבינה נמסה.

9

מסדרים על הגבינה מלפפונים חמוצים ומעט בצל ירוק. על החצי השני של הלחמניות מורחים איולי עירית (או מיונז וחרדל חלק), סוגרים לכריך ומגישים.