נשאר לכם מהראגו המופלא הזה? שימו אותו במחבת, הוסיפו 2 ביצים וקיבלתם שקשוקה טעימה בטירוף
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים את הראגו
1
מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים שאלוטס 5 דקות על להבה בינונית עד להזהבה קלה. מוסיפים שום, כמון ופלפל אנגלי ומערבבים דקה עד שעולה ניחוח.
2
מוסיפים בייקון ומטגנים 3-2 דקות להזהבה. מוסיפים גזר ומטגנים 4-3 דקות עד שמתרכך. מעבירים את התערובת לצלחת.
3
מוסיפים למחבת בשר טחון ומטגנים 5-4 דקות תוך כדי ערבוב עד שצבעו משתנה לאפור. מתבלים במלח ופלפל.
4
מחזירים את תערובת הבצל והבייקון למחבת, מוסיפים קטשופ, רוטב ווסטרשייר וסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים 7-6 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים לגמרי.
5
מסירים מהכיריים, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לכלי עם מכסה ושומרים עד 4 ימים במקרר.
לפני ההגשה מרכיבים את המנה
6
מחממים תנור ל-180 מעלות.
7
מחממים לחמניות כ-2 דקות עד שהן נעשות מעט פריכות מבחוץ. מוציאים ומשאירים את התנור פועל.
8
שמים על כל חצי לחמנייה 3 כפות מהתבשיל ומניחים מעל 2 פרוסות גאודה. מחזירים לתנור ואופים 3-2 דקות נוספות רק עד שהגבינה נמסה.
9
מסדרים על הגבינה מלפפונים חמוצים ומעט בצל ירוק. על החצי השני של הלחמניות מורחים איולי עירית (או מיונז וחרדל חלק), סוגרים לכריך ומגישים.