החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקימוח:
לרוטב:
אופן ההכנה
מכינים את הגלילות:
1
מניחים על משטח עבודה פרוסות עגל חלב, ועליהן פרוסת פרושוטו ופרוסת מוצרלה. מגלגלים לגלילה מהודקת. נועצים קיסם בכל גלילה, כדי לייצב את הסגירה.
2
מחממים תנור ל-125 מעלות.
3
מצפים את הגלילות בקמח. מחממים מחבת עם חמאה ושמן ומטגנים את הגלילות כ-2 דקות, עד להזהבה מכל הצדדים.
מכינים את הרוטב:
4
שמים במחבת עבה וגבוהת שוליים את כל החומרים, למעט החמאה, ומבשלים על אש גבוהה, עד שהנוזלים מצטמצמים במחצית. מכבים. מוסיפים חמאה ומערבבים במהירות.
לפני ההגשה:
5
מוציאים את הקיסמים ואופים 15-10 דקות (עדיף לדרגת מדיום - ורדרד במרכז). יוצקים את הרוטב על הגלילות ומגישים מיד.